Recepty z Remosky

Remoska je přenosná pečící trouba. A její použítí je jednoduché – naplníte nádobu surovinami, přiklopíte víko a zapnete. V remosce připravíte skvělou pečenou zeleninu, francouzské brambory, zapečené těstoviny, staročeského kubu. Ale také žemlovku, bábovku, koláč nebo pizzu. Příznivce alternativ masa určitě nadchne báječně šťavnatý seitan. Přečtete si recenzi na Remosku Tria.

Proč používat remosku – kuchyňského pomocníka oblíbeného našimi babičkami?

  • má až 6x nižší spotřebu než klasická trouba
  • můžete si ji vzít sebou na chatu nebo na dovolenou
  • pečená jídla z ní zůstávají krásně šťavnatá
  • nejnovější typ Remoska Tria se dá použít i jako klasický nebo soft-tlakový hrnec

Do konce roku 2022 můžete při objednávce v eshopu Remosky využít kód REMOSKAAFFIAL a získat 10 % slevu na všechny produkty. Chci vědět víc

V remosce připravíte zapečené těstoviny či staročeského kubu, upečete seitan, žemlovku i chleba. Má 6x menší spotřebu než trouba a můžete si ji vzít i na chatu. Do konce roku 2022 můžete při objednávce v eshopu Remosky využít kód REMOSKAAFFIAL a získat 10 % slevu na všechny produkty. Chci vědět víc