Zeleninové bulgurito s robi

Zeleninové bulgurito s robi
Počet porcí: 2 porce
Doba přípravy: 25 minut
Ingredience:

hrnek bulguru
100g robi
brokolice (růžičky nebo oloupaný pokrájený stonek)
2 větší rajčata
30g hrášek
30g kukuřice

Postup:

Využijeme robi nudličky, pokud máme plátky, pokrájíme je na menší kostky a necháme namarinovat (třeba v sójové omáčce). Bulgur zalijeme dvojnásobným množstvím vody, krátce povaříme a necháme pomalu pod pokličkou dojít. Mezitím na pánvi na troše oleje orestujeme robi, brokolici, přidáme hrášek a kukuřici a osolíme. Na pánev přisypeme bulgur i se zbytkem vody a necháme na mírném plameni vydusit. Před konce přidáme ještě nakrájená rajčata a okořeníme bazalkou nebo oregánem.

Pavel Ovesný   Tagy: Bulgur Rizoto Robi   Kategorie: Hlavní chody

Související recepty