Špagety s čerstvým pestem z medvědího česneku

Špagety s čerstvým pestem z medvědího česneku
Počet porcí: 2 porce
Doba přípravy: 25 minut
Ingredience:

250g špaget
balíček oliv
50g sušených rajčat
větší hrst medvědího česneku
olivový olej
sůl

Postup:

Špagety (nepoužívám téměř jiné, než celozrnné Alnatura z DM) uvaříme v osolené vodě na skus. Listy medvědího česneku opláchneme vodou a osušíme, pokrájíme na menší kousky a rozmixujeme s dvěma lžícemi olivového oleje a špetkou soli (můžeme přidat i pár kešu oříšků). Sušená rajčata pokrájíme na malé kousky, olivy na menší kolečka. Zcezené špagety promícháme s pestem, rajčaty a olivami, kdo má rád pikantnější, přidá trochu čerstvě namletého pepře. Dobrou chuť.

Související recepty