Salát s kešunézou

Salát s kešunézou
Ingredience:

ledový salát
mrkev
cherry rajčátka
červená paprika
kešu ořechy
citron
sůl
sirup z agáve

Postup:

Ledový salát nakrájíme nebo natrháme, mrkev nastrouháme na hrubo, rajčátka a papriku nakrájíme. Nakrájenou zeleninu zlehka osolíme.

Kešu umeleme v mlýnku na kávu, smícháme s citronovou šťávou a trochou vody, osolíme a přisladíme sirupem z agáve nebo jiným přírodním sladidlem. Pokud máme výkonný mixér, můžeme kešunézu rozmixovat v mixéru. Ořechy můžeme předem namočit, ale není to nutné.

Kešunézu vmícháme do salátu a ozdobíme plátky pomeranče.

vegi   Tagy: Kešu   Kategorie: Raw/živý Saláty

Související recepty