200g robi nudličky (nebo pokrájené plátky)
mrkev
čínské zelí
houby (žampióny, jidášovo ucho, shitake)
koření (kari, koření na čínu)
Robi nudličky naložíme je alespoň na hodinu do vodou lehce rozředěné sójové omáčky, dochucené případně dalším kořením. Sušené jidášovo ucho nebo shitake namočíme na hodinu do studené vody, poté pokrájíme na menší kousky. V hluboké pánvi okapané nudličky zlehka osmažíme na oleji, přidáme houby a zeleninu, popř. trochu oříšků (arašídy, kešu) a okořeníme (kari, koření na čínu). Zbytek sójové omáčky z marinování naředíme studenou vodou a rozmícháme v ní půl čajové lžičky škrobu (kukuřičný nebo bramborový). Přidáme na pánev a za rychlého míchání chvíli ohříváme, dokud „omáčka“ nezhoustne. Vhodnou přílohou je jasmínová rýže.