Římský hruškový brčál

Římský hruškový brčál
Počet porcí: 1 porce
Doba přípravy: 5 minut
Ingredience:

3 velké hrušky
římský salát
kávová lžička spiruliny
sklenice vody

Postup:

V zimě je o dobrou listovou zeleninu nouze, jeden z chutnější a dostupnější salátů je ten římský. Obsah minerálů a vitaminů v něm v tomto ročním období příliš velký nebude, proto jejich množství zvýšíme některou ze zelených potravin, jako je chlorella, spirulina nebo mladý ječmen. Je také třeba přidat špetku zahřívacího koření, jako je skořice nebo zázvor. Hruškové smoothie není díky hrubější slupce příliš hladké a jemné, na druhou stranu je třeba ocenit, že jde o lokální druh ovoce, které nemusí cestovat přes půl světa.

Pavel Ovesný   Tagy: hruška   Kategorie: Raw/živý Snídaně

Související recepty