Jáhlové placky

Jáhlové placky
Počet porcí: 2 porce
Doba přípravy: 40 minut
Postup:

Zbyly vám doma uvařené jáhly a nevíte, co s nimi? Zkuste tyto chutné placky. Do asi dvou hrnků vařených jáhel jsem přimíchala 3 lžíce rýžové mouky, lžičku psylia (které slouží jako pojivo) a půlhrnkem vody. “Těsto” jsem ochutila solí, černým pepřem, italskými bylinkami (vyrobenými z oregana, bazalky, rozmarýnu, tymiánu a česneku) a čerstvou petrželkou. Přistrouhala jsem ještě 3 mrkve a pak jsem rukama tvořila kuličky, které jsem pak rozplacatila. Smažila jsem na rýžovém oleji dozlatova.

Máte chuť na kaši, jáhelník nebo jáhloto? Kupte si jáhly v eshopu Grizly.cz.
Líbil se vám recept? Pošlete ho dál:

Související recepty