žampiony
cuketa
červená řepa
cibule
atd.
Na marinádu:
olej
hořčice
oregano
česnek
grilovací koření
kurkuma
koriandr
pivo – ideálně tmavé
Na marinádu smícháme cca půl hrnečku oleje, přidáme lžíci kremžské hořčice, lžičku koriandru a lžičku kurkumy, prolisovaný česnek, 2 lžičky grilovacího koření a lžičku oregana. Hrneček dolijeme pivem.
V míse smícháme žampiony a pokrájenou cuketu – doporučuji na plátky (ne na kolečka – propadávají a plátky jsou chutnější) a přidáme i na velmi tenké plátky nakrájenou řepu a vše zalijeme marinádou.
Necháme odležet ideálně 6 hodin. Průběžně mícháme. Řepu vyndáme a zabalíme do alobalu, kam přilijeme trochu piva nebo marinády a grilujeme zabalenou. Ostatní zeleninu házíme rovnou na gril:)