1 hrnek uvařených bílých fazolí
400 g loupaných rajčat
1 cibule
2 stroužky česneku
1 malý lilek
1 lžička římského kmínu
1 lžička garam masala
půl plechovky kokosového mléka
limetková šťáva
čerstvý koriandr
Cibuli pokrájejte na drobno a na pánvi ji na řepkovém oleji pomalu smažte. Už do horkého oleje přidejte lžičku římského kmínu. Jakmile začne cibule zlátnout, přidejte na sekaný česnek a krátce společně orestujte. Přidejte lžičku koření garam masala, krátce nechte rozvonět. Přidejte loupaná a na menší kousky pokrájená rajčata, na menší kostky pokrájený lilek a nechte dusit, dokud lilek nezměkne a z rajčat se odpaří část vody.
Přilejte kokosové mléko, přidejte předem uvařené bílé fazole (mohou být i z plechovky), osolte, promíchejte a nechte asi 10–15 minut omáčku zredukovat na hustější konzistenci. Dochuťte solí, limetkovou štávou a na konec přidejte nasekanou nať čerstvého koriandru. Podávejte s rýží.