Domácí paštika Patifu

Domácí paštika Patifu
Počet porcí: 2-3 porce
Doba přípravy: 10 minut + namáčení
Ingredience:

50g namočených kešu
kostka uzeného/marinovaného tofu
1 lžíce misa (nejlépe červené)
1 lžíce sojové omáčky Tamari
citronovou šťávu na dochucení
volitelně osmaženou cibulku

Postup:

Kešu namočíme přes noc a ráno vodu slijeme. Vložíme je do mixéru s na kostky pokrájeným uzeným / marinovaným tofu, misem, sojovou omáčkou a rozmixujeme. Chuťově doladíme podle vlastního gusta. Pomazánku je možné lehce obměňovat přináním např. zkaramelizované cibulky, česnekem, citronovou šťávou.

Pavel Ovesný   Tagy: Kešu Miso Tofu   Kategorie: Pomazánky

Související recepty