Domácí paštika Patifu

Domácí paštika Patifu
Počet porcí: 2-3 porce
Doba přípravy: 10 minut + namáčení
Ingredience:

50g namočených kešu
kostka uzeného/marinovaného tofu
1 lžíce misa (nejlépe červené)
1 lžíce sojové omáčky Tamari
citronovou šťávu na dochucení
volitelně osmaženou cibulku

Postup:

Kešu namočíme přes noc a ráno vodu slijeme. Vložíme je do mixéru s na kostky pokrájeným uzeným / marinovaným tofu, misem, sojovou omáčkou a rozmixujeme. Chuťově doladíme podle vlastního gusta. Pomazánku je možné lehce obměňovat přináním např. zkaramelizované cibulky, česnekem, citronovou šťávou.

Sháníte lahodné kešu ořechy, co se jen na jazyku rozplývají? Velký výběr balení najdete na Ochutnejorech.cz

Líbil se vám recept? Pošlete ho dál:
Pavel Ovesný   Tagy: Kešu Miso Tofu   Kategorie: Pomazánky

Související recepty