Jak různorodá a pestrá je ve skutečnosti veganská kuchyně? Nicole Justová ve své knize ukazuje, že i bez masa, mléčných výrobků a vajec můžete, jen s minimem námahy a času, uvařit skvělá a chutná jídla. Autorčiným heslem je Veganem bez odpírání – ať už máte chuť na lehkou svačinku, vydatný oběd či hříšný dezert, stačí jen zalistovat knihou a vybrat si z nepřeberného množství inspirace. Rolády, zeleninové pomazánky, kokosová mléčná rýže… veganské vaření nikdy nebylo lákavější!
Nicole Just - Vaření pro vegany – 100 báječných receptů na celý den
Online kurz Rostlinný jídelníček
Pronikněte za 3 hodiny do tajů rostlinné stravy. V online kurzu Rostlinný jídelníček se s vámi podělím o nezbytnou teorii i praktické tipy a postupy, jak jíst pestře a chutně. Na zoubek koukneme třeba luštěninám, ořechům, alternativám masa a mléka nebo dochucování. Nechybí ani příklady vzorových snídaní, obědů a večeří a ukázkových týdenních jídelníčků. Online kurz se 45 kapitolami a 2,5 hodinami videí můžete sledovat z pohodlí svého domova.
Zjistěte vícAktuální články
Živé kurzy veganského vaření
27.4. a 24.5. vždy od 10:00 do 15:30
Veganské vaření - tofu, tempeh, seitan a spol.
26.4. a 25.5. vždy od 10:00 do 15:30
Luštěniny v receptech světových kuchyní
11. – 13.4., 9. – 11.5. a 13.-15.6.
Víkendový veganský kurz
(luštěniny, alternativy masa, rostlinné jogurty a sýry)
Kurzy se konají v Kobylé nad Vidnavkou (okres Jeseník)
Kurzy rostlinného vaření na klíč
termín na domluvě, místo u vás doma
Aktuální recepty
Veganské vitamíny
Vitamin B12, vitamin D a omega 3 (EPA/DHA) jsou tři živiny, které by vám v rostlinném jídelníčku mohly chybět. Kdy, jak často a v jakých dávkách je doplňovat?