Jak luštěniny skutečně zařadit do domácího vaření? Jak je správně připravovat, klíčit, fermentovat, skladovat? Co všechno se z nich dá vyčarovat a jaké druhy se na co hodí nejlépe? A hlavně, jak si na nich i s dětmi pochutnat a nikdy se u toho nenudit?
Petr Klíma - Luštěninová kuchařka
Věnujte kurz Rostlinný jídelníček pod stromeček
Pronikněte za 3 hodiny do tajů rostlinné stravy. V online kurzu Rostlinný jídelníček se s vámi podělím o nezbytnou teorii i praktické tipy a postupy, jak jíst pestře a chutně. Na zoubek koukneme třeba luštěninám, ořechům, alternativám masa a mléka nebo dochucování. Nechybí ani příklady vzorových snídaní, obědů a večeří a ukázkových týdenních jídelníčků. Online kurz se 45 kapitolami a 2,5 hodinami videí můžete sledovat z pohodlí svého domova.
Voucher na kurz můžete věnovat i jako vánoční dárek.
Zjistěte vícAktuální články
Expert na luštěniny
Jsem užitečný jako tlakový hrnec pro vaření luštěnin, jako rýžovar pro vaření celozrnných obilovin nebo jako napařovač zeleniny. Zvládám také smažení nebo pomalé vaření. Mám velký display a jsem bezpečný, i když jsem plný páry. Jsem multifunkční hrnec DOMO.
V e-shopu výrobce www.domo-elektro.cz dostanete s kódem VEGMANIA 15% slevu (ušetříte více než 500 korun).
Aktuální recepty
Veganské vitamíny
Vitamin B12, vitamin D a omega 3 (EPA/DHA) jsou tři živiny, které by vám v rostlinném jídelníčku mohly chybět. Kdy, jak často a v jakých dávkách je doplňovat?