Tanya čerpá ve své knize Vaření bez vaření ze svých mnoholetých zkušeností coby nutriční specialista syrové stravy a provede vás poutavou formou úžasnými základy, nejlepšími rodinnými recepty a elegantní zábavou s živým jídlem. Život na syrové stravě je nejen moderní, ale hlavně zdravý! S krásnými fotografiemi, jednoduchými zdroji, dobře známými surovinami, vloženými informacemi o výhodách, které nabízí vašemu tělu, jsou tyto recepty tak chutné, že je budete chtít připravovat znovu a znovu.
Tanya Maher - Vaření bez vaření
Online kurz Rostlinný jídelníček
Pronikněte za 3 hodiny do tajů rostlinné stravy. V online kurzu Rostlinný jídelníček se s vámi podělím o nezbytnou teorii i praktické tipy a postupy, jak jíst pestře a chutně. Na zoubek koukneme třeba luštěninám, ořechům, alternativám masa a mléka nebo dochucování. Nechybí ani příklady vzorových snídaní, obědů a večeří a ukázkových týdenních jídelníčků. Online kurz se 45 kapitolami a 2,5 hodinami videí můžete sledovat z pohodlí svého domova.
Zjistěte vícAktuální články
Živé kurzy veganského vaření
27.4. a 24.5. vždy od 10:00 do 15:30
Veganské vaření - tofu, tempeh, seitan a spol.
25.5. a 7.6. vždy od 10:00 do 15:30
Luštěniny v receptech světových kuchyní
9. – 11.5. a 13.-15.6.
Víkendový veganský kurz
(luštěniny, alternativy masa, rostlinné jogurty a sýry)
Kurzy se konají v Kobylé nad Vidnavkou (okres Jeseník)
Kurzy rostlinného vaření na klíč
termín na domluvě, místo u vás doma
Aktuální recepty
Veganské vitamíny
Vitamin B12, vitamin D a omega 3 (EPA/DHA) jsou tři živiny, které by vám v rostlinném jídelníčku mohly chybět. Kdy, jak často a v jakých dávkách je doplňovat?