Stále více lidí touží žít v souladu se zvířaty, v hezké krajině a příznivých klimatických podmínkách. Proto se stravují s rozmyslem, bez masa, a přesto chutně. Veganská kuchařka Jérôme Eckmeiera je ideální příručkou pro ty, kdo se chtějí zříci živočišných složek potravy, nikoli však potěšení z jídla a jeho rozmanitosti. Autor zde představuje své nejlepší recepty, jež jsou vhodné jak pro pohoštění společnosti, tak pro běžné každodenní vaření.
Jérôme Eckmeier - Veganské pochoutky – 100 moderních a zdravých receptů
Věnujte kurz Rostlinný jídelníček pod stromeček
Pronikněte za 3 hodiny do tajů rostlinné stravy. V online kurzu Rostlinný jídelníček se s vámi podělím o nezbytnou teorii i praktické tipy a postupy, jak jíst pestře a chutně. Na zoubek koukneme třeba luštěninám, ořechům, alternativám masa a mléka nebo dochucování. Nechybí ani příklady vzorových snídaní, obědů a večeří a ukázkových týdenních jídelníčků. Online kurz se 45 kapitolami a 2,5 hodinami videí můžete sledovat z pohodlí svého domova.
Voucher na kurz můžete věnovat i jako vánoční dárek.
Zjistěte vícAktuální články
Expert na luštěniny
Jsem užitečný jako tlakový hrnec pro vaření luštěnin, jako rýžovar pro vaření celozrnných obilovin nebo jako napařovač zeleniny. Zvládám také smažení nebo pomalé vaření. Mám velký display a jsem bezpečný, i když jsem plný páry. Jsem multifunkční hrnec DOMO.
V e-shopu výrobce www.domo-elektro.cz dostanete s kódem VEGMANIA 15% slevu (ušetříte více než 500 korun).
Aktuální recepty
Veganské vitamíny
Vitamin B12, vitamin D a omega 3 (EPA/DHA) jsou tři živiny, které by vám v rostlinném jídelníčku mohly chybět. Kdy, jak často a v jakých dávkách je doplňovat?