Vegalite

Vegalite Brno
Slovákova 10, Brno
737 430 552
jirina@vegalite.cz
http://www.vegalite.cz

Po – Pá 11:00 – 01:00
So 16:00 – 01:00
Ne zavřeno

Brněnský prostor otevřený pro prezentaci svobodných myšlenek obohacený o poměrně solidní výběr alkoholických i nealkoholických nápojů a především ozdobený veganskou a vegetariánskou směsicí pokrmů.

Každý den si u nás mezi 11. a 14. hodinou můžete pochutnat na některém ze tří denních menu za 70Kč . Stabilně nabízíme dvě menu veganská, z nichž jedno bezlepkové, a jedno vegetariánské. Odpoledne pak u nás najdete zvýhodněnou denní nabídku a výběr z široké palety chuťově i barevně pestrých pokrmů za sympatické ceny. Pochutnat si také můžete na některém z šesti druhů točených piv z dílny Starobrna, Krušovic a Strakonického Dudáka či na ostatních ostřejších či méně ostrých nápojích.

Naši kuchyň nekoncipujeme čistě jako zdravou výživu, ale naleznete tu i jídla smažená či „typicky“ česky nezdravá. Prioritou pro nás ovšem zůstává veganství a vegetariánství s vyloučením používání vaječných produktů. Tímto se snažíme přispět k ekologické stabilitě této planety a k pozitivnímu vztahu lidí ke zvířatům. Nicméně vegetariánství má také mnoho kladných dopadů mezi lidmi samotnými..

vegalite vegalite5 vegalite4 vegalite3 vegalite2 vegalite1